Adoptie van een Dukes of Duchesses kitten:

Natuurlijk denkt (bijna) iedereen van het zien van een pasgeboren kitten, wat lief en leuk, en dat past echt bij ons. 
Maar wij vragen u echt om goed na te denken bij aanschaf van een kitten. Ze hebben veel aandacht en verzorging en liefde nodig, moeten regelmatig  voor een check up en jaarlijkse enting naar de dierenarts. Ze hebben spulletjes nodig om te drinken, eten , spelen en slapen. Soms zijn ze knoert vervelend, hangen in je kleding of bank.
De aanschafprijs van een ras kitten met stamboom, chip, entingen en paspoort en goede gezondheid is ook niet mis toch?

De langharen moeten een goede vachtverzorging hebben en regelmatig gekamd worden, ook de exotics moeten gekamd worden. De oogjes moeten schoongemaakt worden. Nagels geknipt. En zo zijn er nog talloze dingen omdat een kitten geen speelgoed is maar echt een levend wezen. Ze kunnen wel 16 jaar of ouder worden, gelukkig toch?

Onze kitten kunnen alleen besproken worden als wij een goede klik met de toekomstige eigenaars hebben, en dat deze eerst zijn komen kennismaken met ons en de ouders en de rest van onze cattery.

Ze mogen pas verhuizen op een leeftijd van 13 weken, mits ze in goede conditie zijn.
Ze zijn dan 2 maal gevaccineerd, gechipt, hebben hun stamboom en Europees paspoort en nemen ook hun rugzakje mee met de allereerste benodigdheden voor hun reis naar hun nieuwe blikopeners.

Ze kunnen alleen gereserveerd worden met een contract; daarin staan een aantal bepalingen waaronder dat niet bestemd zijn voor fokdoeleinden. Dit contract dient u eerst te lezen en goed te keuren en met de reservering te ondertekenen.

Als u na het lezen van het bovenstaande nog steeds interesse heeft in een kitten van ons... stuur gerust een berichtje en wij beantwoorden graag alle vragen!